Voor onderstaand evenement op 27 juni wordt een vriendelijk verzoek gedaan om mee te werken aan:

Op zaterdag 27 juni zal de “Stichting Vaarkracht” in samenwerking met “Marina Volendam”,
“Le Belle Charters”, “Restaurant Pieterman”, “traiteur Francesca’s” van het Europaplein, een zeiltocht organiseren voor kanker patiënten en hun familie. Het is de bedoeling om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Het plan is om omstreeks 11.00 uur te verzamelen in “restaurant de Pieterman” voor koffie en appeltaart. Na een kort palaver, gaat men aan boord van de schepen die belangeloos beschikbaar zijn gesteld door Le Belle Charters en diverse ligplaatshouders in de Marina Volendam. De eigenaren van de schepen varen belangeloos als kapitein mee. Er wordt dan gevaren tot omstreeks 15.00 uur.
De lunch aan boord wordt verzorgd door “traiteur Francesca’s” en “restaurant Pieterman”. Omstreeks 16.00 uur is men weer in “restaurant Pieterman” voor een afsluitend drankje, waarna een ieder weer huiswaarts gaat.

Voor de aanschaf van reddingsvesten en fleecedekens heeft het Coöperatieve fonds van de RABO bank Waterland e/o al een bedrag toegezegd. Er zijn nog enkele sponsoren nodig; dat mag in natura of geld zijn.

OPROEP:
Er zijn voor dit evenement minimaal 20 schepen gewenst om aan de vele aanvragen te voldoen.
Buiten de ingezette schepen van Le Belle Charters, is er veel behoefte aan schepen van ligplaatshouders van “Marina Volendam”.
Zowel zeilboten als motorschepen met een lengte vanaf 33 voet.
Kent U een gezin met een patiënt in hun midden die kanker heeft en waarvan U vindt, dat ze dit uitje verdienen, geef dan ook a.u.b. de naam en telefoon nummer door op 06-22698237.

Meer informatie:
www.vaarkracht.nl

Op zaterdag 2 mei opent “Marina Volendam” haar deuren voor de “open watersportdag” met verschillende kraampjes, o.a. de kraam van “Stichting Vaarkracht” .

Voelt U zich geroepen om hier deel van uit te maken of wilt U sponsoren, neem dan contact op met:
Richard Le Belle info@lebellecharters.com of 06-53349320 of Bram Visser: 06-22698237.

Vorig bericht

Het nieuwe bestuur treedt aan

Volgend bericht

Inschrijvingen woensdag avond wedstrijden 2015 tot nu toe