Ieder jaar organiseert Watersportvereniging Monnickendam als opening van het nieuwe vaarseizoen een meerdaagse toertocht naar een leuke, interessante of mooie plek.

De deelnemende schepen varen in hun eigen tempo naar de tijdens het palaver bekendgemaakte locatie. Eenmaal ter plaatse bestaat de mogelijkheid mee te gaan met een door de toercommissie geselecteerde excursie die vaak zeer de moeite waard is.

De door door WVM georganiseerde toertochten zijn door hun verblijvende karakter zeer toegankelijk voor alle leden en het is een bijzonder leuke manier om in contact te komen met medezeilers van de watersportvereniging.

Deelname is gratis voor leden van WVM, aanmelden kan op het clubschip of per mail naar info(at)wvmonnickendam.nl

Vorig bericht

1e wedstrijd 22 april 2015

Volgend bericht

Clubschip Gouwthuis nu open op vrijdagavond!