Zet 12 en 13 september in je agenda want dit mag je niet missen! De 32 mijls race en het clubfeest hebben we in een nieuw jasje gegoten!

Het programma ziet er als volgt uit: op 12 september wordt de afsluitende 32 mijls race gevaren. Het palaver zal om 8.30 uur plaatsvinden in het clubschip waar de koffie klaar staat. Dit jaar zal er weer 1 race gevaren worden welke dubbel telt. Voor de winnaars van groep 1 en 2 zijn verrassende prijzen te winnen en er zijn dit keer ook een aantal extra prijzen dus zorg dat je er bij bent!

Voor de schepen die normaal niet in Hemmeland liggen hebben wij een speciaal tarief kunnen regelen voor een overnachting van €7,50 per boot, zodat iedereen na de wedstrijd kan aansluiten in het clubschip en na afloop van een gezellige avond zo zijn/haar mandje in kan rollen.
Om 18.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden met aansluitend een bbq verzorgd door slagerij Spronk en daarna maken we er een gezellige avond van met muziek. De volgende ochtend wordt er een heerlijke brunch aangeboden door de WVM in het clubschip dus schrijf je op tijd in!
Tijdens de brunch is er gelegenheid om nog even terug te blikken op het afgelopen wedstrijden seizoen, waar je eventueel suggesties voor het volgende jaar kunt indienen…
Om de inkopen te doen en de reserveringen te regelen vragen wij je via de mail in te schrijven, dit kan tot uiterlijk 4 september.

Kopieer onderstaande in de mail en vul je gegevens aan:
*Inschrijven wedstrijden
Naam boot …….
*Inschrijven bbq €15,00 p.p
Hoeveel personen …….
*Overnachting Hemmeland €7,50 p.boot
Naam boot …….
*Deelname brunch
Hoeveel personen …….

Stuur de gegevens naar tineke_rinckes@hotmail.com(Tineke Rinckes)
De bbq dient vooraf te worden betaald en kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL04Rabo0310734924 t.n.v. WV Monnickendam onder vermelding van Aanmelding 32 mijls.

Groeten van het wedstrijd comité