Zaterdag 21 Mei vertrekken wij voor de voorjaarstocht naar de oude haven van Enkhuizen. De weersvoorspellingen zien er redelijk uit. Het wordt weer een paar graden warmer en de wind komt uit de goede hoek. Aangekomen in Enhuizen zullen wij een bezoek brengen aan het flessenscheepjes museum waar we grootste verzameling flessenscheepjes van Europa kunnen zien.

Na een lekkere borrel op de steiger zullen we met de liefhebbers Sushi gaan eten in restaurant de Proeftuin. Hou je niet van sushi dan is dit geen probleem. Er staan nog zat andere dingen op het menu.

Voor de mensen die graag mee willen varen maar zich nog niet hebben opgegeven, meld je dan nog even aan op claesvisser(at)gmail.com zodat ik het aantal ligplaatsen kan doorgeven. Geef ook even aan of jullie mee eten.

Zondag 22 Mei varen we op ons gemak weer terug naar Monnickendam.

Palaver is om 9 uur op het clubschip, de koffie staat klaar..

Tot Zaterdag

Vorig bericht

1e wedstrijd 11-05-2016

Volgend bericht

2e wedstrijd 18-05-2016