Ondanks dat het weer eigenlijk niet zo heel zomers was kunnen de deelnemers en de organisatie terugkijken op een geslaagde eerste editie van de Zomerrace. Dit WVM evenement heeft alles in zich om uit te groeien tot een hit.

Er werd strak en sportief gevaren tijdens de wedstrijd. Helaas moest een van de deelnemende schepen de wedstrijd afbreken ivm met een ongeval aan boord. De winnaars ontvingen na afloop een fraai scheepje in een fles en aansluitend aan de prijsuitreiking konden de hongerige deelnemers zich te goed doen aan de meer dan uitstekend verzorgde gerookte vismaaltijd.

Terwijl de schepen op het water waren, werd de vis in twee rookovens gerookt; veel verser zal je ze niet vaak tegenkomen.

De uitslag:

Download dit bestand (XLSX, 12KB)

Vorig bericht

6e wedstrijd 15-06-2016

Volgend bericht

7e wedstrijd 22-06-2016