Nadat er binnen de vereniging een besluit is genomen om een RS Feva aan te schaffen is het dan zover gekomen Jan Snoek heeft een prachtige boot kunnen bemachtigen. Deze wordt gelijk al volop ingezet gezien het grote aantal jeugd leden welke dit jaar zich hebben ingeschreven.

Dit jaar varen we met 30 kinderen/jeugd in leeftijd variƫrend van 8 tot 18. Het aantal jeugdleden wat door blijft zeilen na de optimist cursussen groeit met het jaar. Voor de Jeugdcommissie het bewijs dat het beleid wat enkele jaren geleden is ingezet zijn vruchten afwerpt. Ook de doorgroei naar de nationale en internationale wedstrijdbanen is succesvol.

Op de Dutch Youth Regatta (DYR) in Workum van afgelopen mei is het WVM team Liselotte Beemster en Rick van de Luur 3e geworden in de RS Feva klasse. Thomas Snoek en Ties Verploegh (WVM & KZC) haalde een 15e plaats met hun 49er FX in de Delta Lloyd Regatta.

Kortom de WVM staat op de lijst van de grote wedstrijden! Ook dit jaar zeilen de oudere jeugdleden weer volop mee in de woensdagavond wedstrijden.

Kom gerust eens kijken op de vrijdagavond, de jeugd steekt van wal om 18:30 vanaf het clubschip.

Vorig bericht

Wedstrijd 7 Juni Afgelast

Volgend bericht

Nieuw peilbesluit IJsselmeergebied