De Sluitingstocht welke plaats zal vinden in het weekend van 7/8 oktober voert ons dit jaar naar het mooie Durgerdam.

We beginnen het weekend met het palaver op het clubschip om 9.00 uur. Vervolgens varen we op eigen gelegenheid naar onze eindbestemming.

Daar aangekomen zullen we tegen het eind van de middag gezamenlijk een borrel drinken waarna er voor de liefhebbers gegeten kan worden in restaurant de oude Taveerne. Hier kunnen we a la carte eten in de voor ons gereserveerde Polderkamer. Hierna kan er in de bar eventueel gezellig nog even na gepraat en gedronken worden. Op zondag varen wij na de koffie dan rustig weer terug.

Heb je zin om mee te varen, laat dit dan even weten door een email te sturen naar claesvisser(at)gmail.com of the bellen naar 06-13885328. Ik hoor ook graag of jullie mee eten zodat ik een idee heb van het aantal mensen.

Het enige waar we nog even op moeten hopen is mooi weer.

Tot Zaterdag 7 October

Vorig bericht

32 Mijls Race

Volgend bericht

Nieuw peilbesluit IJsselmeergebied