Niets is zo wisselvallig als het weer en daarom kan je er maar beter voor zorgen dat iedereen droog kan zitten tijdens de WVM evenementen die gedurende het seizoen regelmatig bij het clubschip Gouwthuis georganiseerd worden.

Gelukkig is de vereniging in het bezit van een uit de kluiten gewassen ‘partytent’ die door enthousiaste leden voor ieder evenement wordt opgebouwd en na afloop weer wordt afgebroken.

De stalen constructie samen met het polyester doek en de nodige bevestigingsmaterialen van de tent zijn opgeborgen in twee flinke houten kisten die op hun beurt weer opgeborgen worden in de zeecontainers achterin het jollenveld. Het verplaatsen van deze kisten is een flinke aanslag op de rugspieren van de vrijwilligers en dat is waarschijnlijk precies wat WVM leden Gerard Winkel en Joop Uitdam ook gedacht moeten hebben toen ze besloten om de kisten te voorzien van een viertal flinke zwenkwielen.

Het resultaat mag er zijn getuige onderstaande foto waar Baastent (ook bekend onder de naam Joop) de twee lijvige kisten met daarin de tent aan het publiek toont.

Vorig bericht

Nieuw peilbesluit IJsselmeergebied

Volgend bericht

Wintertraining van de Watersport Vereniging Monnickendam