10 december 2017
vanaf 12:00 uur
Clubschip Gouwthuis

Op zondag 10 december nodigen we graag iedereen uit om op het clubschip Gouwthuis de spectaculaire start van de etappe gezamenlijk te bekijken op een groot scherm, met ter zake kundig commentaar van Martin Rinckes die nauw betrokken is bij de Brunel. Het geheel zal natuurlijk worden aangevuld met de nodige hapjes en drankjes.

Na de start van de etappe wil het bestuur de leden graag even bijpraten over de recente ontwikkelingen op en rond het Hemmeland en de vereniging. Tijdens de aansluitende borrel kunnen de deelnemers natuurlijk het nodige uitwisselen over de toestand van de onderwaterschepen en de intensieve voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

 

 

Graag aanmelden via aanmelden.wvm(at)gmail.com. Dan weten we ook hoeveel koffie we moeten zetten en hoeveel bier er koud gezet moet worden

Tot 10 december!

Vorig bericht

Klaverjassen 2017/2018

Volgend bericht

Eindejaars bijeenkomst bij WSV De Ark