We hebben weer data voor de Woensdagavond wedstrijden en ze staan ook in de evenementen kalender.

Het zou leuk zijn als we zo veel mogelijk deelnemende jachten hebben, dus schroom niet ook nog-niet leden te wijzen op deze leuke evenementen.

We merken in gesprekken dat er soms nogal een drempel is om mee te zeilen. Wij vertellen dat het er om gaat om fijn met je eigen schip zeilen en om te leren hoe je het beter kan laten zeilen. Misschien een idee om het eens twijfelaars als bemanning te laten meemaken. Op Zingaro zijn er altijd extra mensen welkom! Je hebt dan bovendien ook altijd het beste zicht op de tweede startgroep, zo heeft ieder nadeel zijn voordeel!

Vorig bericht

18 februari workshop Splitsen en informatie over ontwikkelingen Hemmeland

Volgend bericht

Nieuwsbrieven Galgeriet