Tussen 6 en 10 maart vindt in de Rai weer de Hiswa plaats, de officieuze start van het zeilseizoen.

Naast de vele exposanten die laatste snufjes op het gebied van watersport tonen is er ook een erg leuk programma met vele presentaties en workshops over poetsen, lijnen splitsen, oceaanzeilen, reparaties van polyester, komt ook Mark Slats wat vertellen over de Golden Globe Race die hij als tweede eindigde.
Voor onze jeugdleden extra interessant de Hiswa Sport Xperience, waar je, als je tussen de 6 en 16 jaar bent, verschillende sporten kan uitproberen, Van zeilen tot golfsurfen en van skiën tot urban hockey. Je moet je wel aanmelden via www.hiswarai.nl/sportxperience, en t/m 16 jaar heb je gratis toegang als je onder begeleiding bent van een volwassene met geldig toegangsbewijs.

Speciaal voor leden van de watersportvereniging Monnickendam hebben we 10 vrijkaarten die we mogen weggeven, de eerste 10 aanmelders krijgen een vrijkaartje. Dus als je een slim jeugdlid t/m 16 bent, en die hebben we, kan je dus met een van je ouders helemaal gratis naar de Rai !

  

Vorig bericht

17 maart, algemene ledenvergadering en Martin Rinckes over kielen

Volgend bericht

Hiswa actie afgelopen, bezoek Halversails en 17 maart ALV !