Op 4 mei was het geen geweldig weer, maar desalniettemin waren Gerard, Wanda en Kees al vroeg op het clubschip. Helaas waren we vrijwel de enigen, dus na het hijsen van de vlaggen en het pavoiseren van een RSFeva, zijn we naar het centrum van de activiteiten getrokken bij de markt van scheepsspullen.
We hebben veel mensen van de nieuwe haven gesproken en ze uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij het clubschip.
Natuurlijk veel leden gezien die ook een kijkje kwamen nemen, en soms met een interessant koopje naar huis gingen.
Uit de gesprekken werd wel duidelijk dat veel ligplaatshouders nauwelijks van ons bestaan wisten, dus er is nog genoeg potentieel voor nieuwe leden, kortom een uitdaging voor ons allemaal om daar wat aan te doen !

Geweldig dat ons lid Jan met zijn haventeam 1161 euro kon overhandigen aan de KNRM Marken !

Vorig bericht

Rondje Noord-Holland wie vaart er mee ?

Volgend bericht

Woensdagavondwedstrijden 8 en 15 mei