Beste leden van de WVM,

 

Normaal gesproken is de maand april de start van een nieuw zeilseizoen. Helaas is het dit jaar vanwege het Corona virus allemaal anders. Uiteraard volgt de WVM de maatregelen van de overheid en de RIVM op. Dit betekent dat de geplande activiteiten voor de maand april zijn stopgezet. Eind april maakt de overheid bekend wat de eventuele vervolg maatregelen zullen zijn.

Het clubschip is tot nader bericht gesloten. Wel zullen er regelmatig inspecties worden uitgevoerd om te kijken of alles in orde is. Op de haven Waterland zijn werkzaamheden aan schepen toegestaan mits de bekende voorzorgmaatregels in acht worden genomen. Ligplaatshouders zijn hierover door Waterland per email geïnformeerd. Let op: de maatregelen en beperkingen verschillen per locatie.

Financieel staat de WVM er goed voor en is deze crisis geen bedreiging voor het voortbestaan van onze vereniging. Wel zullen wij binnenkort starten met het versturen van de lidmaatschap facturen.

Het allerbelangrijkste is dat iedereen gezond blijft en hopelijk binnenkort weer kan genieten van onze mooie sport. Het bestuur en de diverse commissies bereiden een toekomstige start van het seizoen al thuiswerkend voor.

Op de Facebook pagina’s woensdagavondwedstrijden WV Monnickendam, Jeugdzeilen WV Monnickendam, Wsv Monnickendam en uiteraard de website wvmonnickendam.nl vind je oud en nieuw nieuws over de vereniging.

 

Wij hopen jullie allemaal snel te kunnen begroeten op de wedstrijdbaan, bij het jeugdzeilen of op een van de evenementen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van de WVM

Rincke Rinckes (vz); Jan Snoek (sec); Mieke Meekel (pen); Kees de Voogd (pr); Gerard Winkel (com)

Vorig bericht

Watersportvereniging Monnickendam schort alle activiteiten op

Volgend bericht

Jeugdzeilen voorzichtig weer opstarten