Het jeugdzeilen gaat langzaam en met restricties starten. Clubschip blijft dicht. We hebben een groep optimisten onder de 12 die op 8 mei gaan varen. Op 15 mei een groep optimisten en 2 Feva’ s ook onder de 12. We starten met bekende en ervaren kinderen zodat wij als team kunnen inslingeren. Afgelopen vrijdag hebben wijeen theorie lesgegeven aan de oudere jeugd. Deze groep gaat op zondag 10 mei in optimisten, dan kan je de 1,5 meter regel aanhouden, trainen met wat ze vrijdag hebben geleerd. Daarna evaluatie en binnen de regels kijken of we kunnen uitbreiden.

Wij volgen de aanwijzingen op van het watersport verbond welke afgeleid zijn van die van de overheid.

We houden jullie op de hoogte.

Toch veel plezier met het mooie weer !

 

 

Vorig bericht

Covid-19 en de Watersport Vereniging Monnickendam

Volgend bericht

Plotter, GPS, AIS ontvanger en zender en set kaarten voor minder dan 400 Euro ?