Adverteren op maat

Watersportvereniging Monnickendam biedt adverteerders ruime mogelijkheden om hun boodschap onder de aandacht te brengen bij de diverse doelgroepen die de vereniging kent. Zo kunt bijvoorbeeld een seizoen lang voor een vaste prijs een of meerdere banners op deze website laten plaatsen. U heeft geen geschikt materiaal? Geen probleem; WVM kan voor u een passende banner maken.

Een aantal keer per jaar wordt per email de WVM-nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste wetenswaardigheden rondom de vereniging. Indien u ervoor kiest om ook in de nieuwsbrief te adverteren dan weet u zeker dat uw boodschap bij een grote groep enthousiaste watersporters terechtkomt.

Ook kunt u adverteren in het het gedrukte WVM clubblad Troeter.

De zeer actieve Jeugdcommissie beschikt over een vloot van Optimisten en een aantal andere boten die gedurende het hele seizoen actief zijn op het water in en rond Monnickendam. Al deze boten bieden d.m.v. stickers een perfecte gelegenheid om uw bedrijfsnaam ook op het water zichtbaar te maken!

Geïnteresseerd geworden naar de unieke kansen die Watersportvereniging Monnickendam uw bedrijf kan bieden? Neem dan contact op met adverteren@wvmonnickendam.nl(adverteren) en vraag naar de mogelijkheden.