Lidmaatschapsgelden

Lid zijn van Watersport vereniging Monnickendam betekent watersporten op het Markermeer bij het prachtige natuurgebied Hemmeland. Als lid kun je gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging en je kunt voor een klein bedrag deelnemen aan evenementen en activiteiten.

Steun de club door donateur te worden

Wil je de vereniging een warm hart toe dragen maar geen lid worden, dan kun je ook donateur worden. Op deze manier steun je de club en raak je betrokken. Vanaf € 30,- per jaar ben je donateur.

Als bedrijf kunt u de vereniging of een evenement sponsoren. Wij bieden tal van tegenpresentaties. Voor een passend pakket kunt u contact opnemen met het bestuur.

Jeugdleden

Dit voorjaar is de jeugdcommissie weer gestart met een reeks nieuwe zeillessen of ‘natte lessen’, zoals wij deze noemen. Onze jeugdleden varen in optimisten van de vereniging of in eigen 1-mans of 2-mansboten. Voor meer info, kijk op de pagina’s over het jeugdzeilen. Aanmelden voor de lessen kan door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@wvmonnickendam.nl(jeugdzeilen). Je ontvangt via e-mail aanvullende informatie en een inschrijfformulier, die je ingevuld terug kunt sturen.

Je kunt het Inschrijfformulier WVM Jeugdzeilen 2018 ook downloaden.

Inschrijfformulieren

AANVRAAG 2019

CONTRIBUTIELIJST 2019