Gelukkig kwam een deel van de weersverwachtingen niet uit, het bleef namelijk droog !
Met twee schepen en twee auto’s gingen we van  Monnickendam op weg naar Bataviahaven Lelystad, Rincke en Tineke kwamen uit Hoorn gezeild. Voor de zeilers, er stond een lekker windje van 12 knopen en vanaf Monnickendam een voor-de-winds rakje.
Bij gebrek aan tegenstanders won Zingaro dit jaar de informele wedstrijd van de Reiger naar Bataviahaven en weer terug, op Zondag zelfs met een omweg via Muiden.
Helaas moesten een paar leden afzeggen wegens ziekte, zo ook de nieuwe voorzitter Frank, zodat Kees de sleutels en de voorzittersvlag voor hem in ontvangst moest nemen.
Verzameld op de steiger en in de kuip van de Ninja was er meer dan genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden, voor zowel de borrel als het Griekse eten.
Natuurlijk passeerden in de gesprekken veel onderwerpen de bühne waarbij de invloed van Corona op ons verenigingsleven een soort rode draad was. Hopelijk zien we dit seizoen dat er versoepeld kan worden en we weer gezellig op en rond het clubschip activiteiten kunnen ontwikkelen.
Op dit moment zijn wedstrijden nog niet toegestaan, maar Klaas heeft een coronaproof variant ontwikkeld en gaat onderzoeken of er genoeg animo onder de deelnemers van de woensdagavond wedstrijden is.