Al weer de derde woensdagavond wedstrijd van het seizoen. Grote dank aan Klaas die het allemaal weer mogelijk maakt. Met een record aantal van 15 schepen starten we weer gedisciplineerd om 19.00 gps tijd. Opvallend is dat de schippers misschien wel door covid-19 zeker meer dan 1,5 meter afstand houden, er niet ingedrongen wordt, en de start dus gemoedelijk verloopt. Het was een prachtige zeilavond met een knoopje of 10 uit het noord-westen. We voeren baan 4 dus start bij de boeien bij de reiger-gz8-sportH-mn5-mn1-gz8-finish. Schrijver dezes voer mee op Boreas een HR34, die het veld tot de sport H goed kon bijbenen, maar die op het volgende voor de windse rak duidelijk maakte dat gennakeren ook een vak apart is, volgens onze waarnemingen lukte het alleen Jan Zetzema om zonder al te veel om te varen de MN5 te bereiken. De rest van het veld gleed met Spi of uitgeboomte fok er vandoor.
De Bad Influence deed het uitstekend en finishde na correctie op plek 7.
Al met al een heerlijke zeilavond, we verheugen ons al op de volgende week.
Klaas laat vast en zeker weten onder welk corona gesternte die wordt afgewikkeld !