Afsluitende wedstrijd W.V.M. 18 September 2021

Beste zeilers,

Vanwege het grote enthousiasme waarmee het afgelopen seizoen in de woensdag avond wedstrijd serie is gevaren hebben wij besloten nog een aantal wedstrijden na de vakantie te varen. Aanstaande woensdag 9 September zal de laatste zijn. Daarnaast organiseren wij zoals ieder jaar ook nog een afsluitende wedstrijd welke dit jaar op Zaterdag 18 September zal worden gevaren. Deze wedstrijd zal worden afgesloten met een gezamenlijke BBQ op het terras van het clubschip. Hieronder volgt meer informatie over zowel de wedstrijd als de BBQ.

Zeilwedstrijd

Voorafgaand aan de wedstrijd zal om 8:30 in de ochtend een palaver worden gehouden op het terras van het clubschip, waar de te varen baan bekend wordt gemaakt. Vervolgens zullen wij rond 11 uur starten tussen de GZ1 en een startboei bij het startschip Ninja. Wij zullen een baan varen rond bestaande boeien waarbij we zullen zorgen dat alle boten voor 16 uur kunnen finishen.

Voorafgaand aan de BBQ zal de uitslag van de wedstrijd en de hele wedstrijd serie bekend worden gemaakt. Deze zaterdag wedstrijd zal hierbij dubbel mee tellen. Zoals het hele jaar al kan er voor worden gekozen double handed of full crew te varen maar varen alle boten wel in een groep. De keuze double handed of full crew heeft hier dan ook alleen invloed op de rating.

BBQ

Vanaf 18 uur wordt er een BBQ georganiseerd. Hier zijn alle leden welkom en dus niet alleen deelnemers aan de wedstrijd. De bijdrage voor de BBQ bedraagt 15 euro per persoon en het menu bestaat uit:

– 1 ossenhaasspies

– 1 huisgemaakte BBQ worst

– 1 huisgemaakte hamburger

– 1 vers gemarineerde kippendij saté 

–  3 huisgemaakte salades, diverse sausjes, kruidenboter en stokbrood.

Omdat wij ons nog steeds aan de Corona regels moeten houden zal de BBQ alleen op het Terras van het clubschip plaats vinden. Wanneer het weer wat slechter is zal een tent worden opgezet.

Aanmelden

Deelnemers aan zowel de wedstrijd als de BBQ kunnen zich voor 13 September opgeven via claesvisser@gmail.com Graag bij de aanmelding aangeven of er wordt mee gevaren in de wedstrijd en met hoeveel mensen er mee gegeten wordt. Sinds kort hebben wij op het clubschip ook de mogelijkheid om te pinnen dus de kosten voor de BBQ en genuttigde drankjes kunnen via pin of contact worden betaald.

Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers zodat wij hier weer een geslaagd evenement van kunnen maken.