Beste leden,
 
Ten eerste natuurlijk de beste wensen voor 2022, dat het een beter en succesvol jaar mag worden. Helaas kunnen we ook dit jaar geen nieuwjaars receptie organiseren.
De corona pandemie heeft ook afgelopen jaar een zwaar stempel gedrukt op onze activiteiten. Vele activiteiten konden niet doorgaan. Dankzij de niet aflatende inzet van de evenementen- en wedstrijdcommissie hebben we toch een leuke serie van 11 wedstrijden kunnen varen, en hebben we een nieuwe clubkampioen Cool Kid ! Onze nieuwe voorzitter Frank heeft besloten dat hij het veld vanuit de achterhoede gaat oprollen, zo houd je natuurlijk wel het beste overzicht.
Omdat we het clubschip in verband met de corona maatregelen vrijwel het hele jaar niet mochten gebruiken, vielen lezingen en gezellige bijeenkomsten in het water. De keren dat we wel samen konden zijn was het natuurlijk erg gezellig.
De jeugd afdeling liet zich door corona niet uit het veld slaan en bleef gewoon zo veel mogelijk trainen. Altijd een leuk gezicht om ze op de Gouwzee te zien varen.
Ook heeft de vereniging onderdak kunnen bieden aan de zeer geslaagde FJ-kampioenschappen.
In 2021 ontvielen ons helaas een aantal trouwe leden, Siem Paardekoper, Albert Hakvoort en Paul Köster.
De pandemie heeft ook grote invloed op de ontwikkelingen van het Galgeriet. Het bestuur houdt samen met de IJsvereniging Olympia de situatie in de gaten en heeft afgelopen tijd contact gezocht en gevonden met de verschillende politieke fracties in de gemeenteraad. We hopen dat in 2022 er eindelijk duidelijkheid komt.
Het bestuur wenst iedereen een succesvol 2022 en we hopen dat we weer snel al onze activiteiten met en voor de leden kunnen voorzetten.