32 Mijlsrace 2022

Op zaterdag 17 September varen we weer onze jaarlijkse 32 mijlsrace. De te varen baan zal bekend worden gemaakt op het palaver om 9 uur op het clubschip Gouwthuis. De start zal vervolgens om 11 uur zijn in de buurt van de MN1 boei. Zoals gewoonlijk wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking van de 32 mijls en de volledige woensdag avond wedstrijd serie die dit jaar gevaren is. De prijsuitreiking zal plaats vinden om 18:00 uur. Na de uitreiking wordt de dag afgesloten met een BBQ welke wordt verzorgt door slagerij Spronk.

Voor zowel de wedstijd als de BBQ graag aanmelden via wedstrijden@wvmonnickendam.nl.

Als je niet mee vaart met de wedstrijd kan je natuurlijk wel gezellig mee doen met de BBQ.

In dat geval graag even het aantal personen door geven op bovenstaande email adres. De kosten voor de BBQ bedragen 19.95 en kunnen op de avond zelf betaald worden (contant of met pin).

Wij hopen op een groot aantal deelnemers.