Amsterdam Light Festival
Het jaar begint met een inzamelactie. Een van onze buitenboordmotoren is dringend aan vervanging toe. Die zijn natuurlijk niet goedkoop, dus is er extra geld nodig.
Rederij Flagship in Amsterdam is zo vriendelijk om onze vereniging een exclusieve tocht over het Amsterdam Light Festival 2022-2023 aan te bieden. We varen op 20 januari exclusief met onze leden 75 minuten door het betoverend mooie nachtelijk Amsterdam, langs het prachtige light festival, meer informatie over het festival vindt je hier. https://amsterdamlightfestival.com/nl/
RederijFlagship https://flagshipamsterdam.com/, stelt ons salonboot Iris, inclusief schipper en hostess en dranken aan boord geheel kosteloos ter beschikking. De Iris heeft een maximale capaciteit van 26 personen. Een dergelijke tocht kost normaal ongeveer 40 euro per persoon, dus we zijn erg blij met dit zeer royale aanbod.
We willen graag per lid maximaal 2 kaarten ter beschikking stellen, en we zouden het op prijs stellen als iedereen een donatie doet. Het staat je vrij om zelf een bedrag te bepalen ! Wie het eerst komt, die heeft zeker een plekje aan boord !

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=El8venhsSgKUfjhGVvwGZA

Aanmelden kan hier:
https://datumprikker.nl/p9xk27ztc6s4dmaw