Staat die al gepland? De 30 sept/ 01 okt?
In samenwerking met en/of ondersteuning van Jachthaven De Zeilhoek,  Halver Sails, Rake Rigging Medemblik, Jachtservice De Waterman Monnickendam, Marina Monnickendam en natuurlijk wij van de Watersport Vereniging Monnickendam organiseren we weer de Monnickendam Medemblik En Terug wedstrijd/prestatietocht/toertocht (MMET).
Dit is tevens onze seizoen afsluiter.
Vorig jaar met 21 inschrijvingen een gevarieerd deelnemers veld onder andere  afkomstig uit jachthaven Waterland, Marina Monnickendam en WSV de Geuzen.
De reacties na afloop waren zeer enthousiast, met name door de wat langere afstand die af te leggen was en het gezellige karakter van het palaver op de Gouw Thuis, de kade borrel in Medemblik en de prijsuitreiking.
Dus… schrijf je in via deze  link waar ook het programma met tijden staan vermeld.
Tot de 29e bij het palaver!